Mammacongres_6 Mammacongres_5 Mammacongres_4 Mammacongres_3 Mammacongres_1 Mammacongres 2017

Twaalfde Mammacongres

Beste mensen,

 

Terwijl ik dit schrijf surft heel Nederland bovenop de tweede Corona golf en is het einde van de Covid-19-pandemie nog lang niet in zicht.

 

Nascholen, hoe nuttig en gezellig ook, is wel het laatste waar je nu aan denkt. In goed overleg hebben wij, de organisatoren van het 12e mammacongres daarom met pijn in het hart besloten om de editie van 2021 te laten vervallen. Dat betekent een stop in een prachtige serie mammacongressen, begonnen in 2010; gelukkig hadden we de 11e editie nog vlak voor de eerste uitbraak en de gedeeltelijke lockdown die daarop volgde. Diverse abstracts van het mammacongres staan op de website.

 

Met hernieuwde energie gaan we volgend jaar aan de slag met het organiseren van het 12e mammacongres dat zal plaatsvinden op de bekende locatie in Putten (Kasteel Vanenburg) op vrijdag 4 februari 2022. We zien jullie graag terug. 

We kunnen dan terugblikken op een bewogen jaar in de zorg waarbij we hopelijk elkaar in goede gezondheid kunnen ontmoeten en dat de patiënt ondanks alles tijdige en kundige diagnostiek en therapie heeft ontvangen.

 

Sterkte in deze zware tijden.

 

SAVE THE DATE: 04-02-2022

 

Namens de organisatie

Mariska Scheuer, voorzitter Surgical Education Harderwijk